HTML

Levédia

Friss topikok

Archívum

Molnárgörény - Akasztás vagy lincselés: ez a kérdés, válasszatok!

2008.12.02. 11:13 kopizoli

Kiskunlacháza. Ahol nincs rendőr. Ahol néhány nyomorult féreg suhanc (igen, cigányok, megelőlegezem leírni kijelentő módban azt, amit a faluban már mindenki tud, még azt is, hogy melyik család...) megerőszakolhat és meggyilkolhat egy szerencsétlen gyereklányt.

Magyarország. Ahol - mihelyt elterjed, hogy alighanem megint cigányok voltak a tettesek, abban a pillanatban előkerül egy sereg idióta, akik az áldozatot hibáztatják pusztán azon az alapon, hogy miért nem volt otthon, kettőre zárt ajtó mögött az ágyában éjszaka... Ahol Mohácsi Viktória, Horváth Aladár és bűntársaik, a valódi rasszista uszítók hörögve prejudikálnak, amikor cigány az áldozat - még akkor is, ha nem épp valószínűtlen, hogy a tettesek is -, de síri csendben lapulnak, amikor ilyen ritka undorító-ocsmány bűncselekményt követnek el, és nagyjából mindenki tudja, hogy kik voltak Kiskunlacháza rémei...

Egy ország, ahol állítólag üldözik a kisebbségeket - és mégis az etnikumközi gyilkosságok döntő többségében az "üldözöttek" a tettesek. Egy ország, ahol félni kell sok-sok sajtóbarom szerint a fasizmus újjáéledésétől - de amikor ilyen rémtett történik, nemhogy a tetteseket nem lincselik meg azonnal (elvégre az azonnali lincselés itt csak magyar etnikumú, teljesen vétlen tanárembereknek jár, ha fellökik kocsijukkal az eléjük futó purdét), de még a hangos szót és a magyar zászlót is kitiltják a tüntetésről...

Egy ország, amelyik a feje tetején áll, mert tisztességes régi rendjét elvették, és nem kapott újat. Egy ország, ahol a többség akkor is többség egyelőre, ha elnyomják, polkorrektségbe kényszerítik, és a legdurvább bűnözést is lenyeletik vele. Ahol egyre szaporodik a nyomás alatti gőz... Hány atmoszférát emelt rajta a zámolyi cigányok gyilkossága, hányat Olaszliszka, és hányat Kiskunlacháza? Mennyivel emelte a feszültséget ez az idióta és alattomos díszcigány, akit a szemét kormány a nyakunkra rakott - amikor nyíltan arra vágyott, hogy jaj de jó lenne, ha tényleg lenne már cigányellenes etnikai gyilkosság is (mert akkor lenne miért vonyítania...)? Mikor fog ez olyan zavargásban robbanni, hogy ártatlanok vére folyik majd???

Gondoljuk végig az áldozatot hibáztató-kurvázó idióták véleményét alaposan. Szerencsétlen Nóri szerintük maga kereste a bajt, amikor csinosan, nyiladozó nőiességének virágjában ment az iskolai bulira. Fordítsuk meg, mit mondanak ezek az utolsó szemétládák: a magyar éjszaka egy sötét verem, melyben - voltaképp teljesen természetes módon - emberszabású gátlástalan ragadozók vérengzenek, és ha valaki az útjukba kerül, hát ne csodálkozzon, ha kinyírják...

Vagyis: a kislányt hibáztató szemét és elmebeteg barmok - bár nem ez a céljuk - voltaképp teljességgel elismerik, hogy a tettesek abszolút közveszélyes éjszakai hiénák, akik semmiféle társadalmi együttélési szabályt nem tudnak, nem is akarnak betartani, és szóba se jön, hogy ezt az állam kikényszerítse. Inkább zárkózzanak be az ártatlanok és védtelenek, és reszkessenek otthon (de ha a cigány tolvaj-rabló már be is mászott a kertbe, akkor nehogy védekezzenek, különösen ne árammal, mert az is csak faiszmus - inkább hagyják csendesen agyonverni magukat, majd lesz néma tüntetésük magyar zászló nélkül...).

Az olvasók idézzék fel, hogy mit mondtam-írtam már másfél évvel ezelőtt. A következetes és vaskemény szigor az egyetlen megoldás. Ha bűnöző: börtönbe vele! Ha pedig áldozatait etnikum szerint választja meg: a cigány legyen végre a rasszista - merthogy azok ám ők, masszívan-vastagon, és egyre nyíltabban. Mit is kéne tenni?:

"Bármiféle pozitív diszkrimináció csak olaj a tűzre! Nem a támogatásra érdemes keveseknek jut belőle, hanem a csirkefogók élnek vele vissza. A tyúktolvajt is bezárni, ismétlődés esetén a lehető leghosszabb időre; a börtönben dolgoztatni őket keményen. A rengeteg link leszázalékolást felülvizsgálni, mégpedig olyan orvosi bizottságokkal, melyeket komoly rendőri erő biztosít (no lám, a kórházbezárás egyetlen haszna: most lesz erre orvos...), és az orvosok a delikvensek felé névtelenek. Ha a gyerek nem jár iskolába: ne legyen családi pótlék érte! Ha pedig zsebeskedik: azonnal nevelőotthonba, a résztvevő szülőket meg a börtönbe (mondjuk a nevelőotthonok színvonalát kéne javítani a maihoz képest). Ami pedig a legfontosabb: a magyar nemzetiség legyen a kisebbégekkel egyenrangú, tehát ha a cigány csak magyarhoz tör be a klasszikus cigánytörvényt még betartva, akkor rasszista cselekményért is vonják felelősségre. Keményen becsukni kiskorú veszélyeztetéséért (is) mindet, aki a gyerekéből tolvajt, rablót nevel.
Egyszóval: szigor, szigor és megint csak szigor. A szakképzetlen cigányok tömeges foglalkoztatását leginkább az ország megtisztítására lehetne felhasználni: erre persze kell közpénz, de inkább erre, mint segélyekre. Az igazságosság is ezt kívánja: aki látott már cigánytelepet, a minősíthetetlen mocsokáradatban szinte elmerülve, tudja, miről beszélek. Amelyik pedig nem működik együtt, attól megvonni mindenféle támogatást, segélyt miegyebet. A cigányokkal mindenféle lelkifurdalás nélkül úgy kell bánni, mint hagyományosan a rossz gyerekkel. Ha békében marad, mindent megkaphat, de ha rossz fát tesz a tűzre, azonnal és keményen érkezzen a büntetés.
Így - ha egy ilyen politika egy emberöltőn át kitartana - a fejükbe lehetne verni, hogy a lumpen életmód nem veszélytelen, és nem hivatkozási alap arra, hogy a többségi társadalom eltartsa őket. A törvény súlyától való félelem persze nem kultúraalakító erő: de tüneti kezelésnek elsőre megteszi. Arról nem is beszélve, hogy ha nem ezt az utat választja az ország, akkor az indulatok felgyűlése után előbb-utóbb robbanás jön majd.. A közszigor észlelése a társadalom strukturálatlan bosszúvágyát és gyűlöletét a cigányok felé képes volna csökkenteni, míg az ultraliberális süket szövegek a gyűlöletet nem fékezik, hanem táplálják."

Nos, lassan lehet választani. Ha bebizonyosodik, hogy hat helybéli cigány suhanc követte el a lacházi rémtettet: bizony fel kell őket akasztani, EU ide vagy oda. Még akkor is, ha megsértjük a papírjogot - de nem a természetjogot! Ha Mansfeld Péternél ki lehetett várni, hogy betöltse az akasztásképes kort, akkor ezek a velejükig romlott állatok semmivel nem érdemelnek különb bánásmódot, hiszen az elemi igazságérzet azt követeli, hogy az efféle emberi selejt pusztuljon! Már csak azért is, hogy abból a bizonyos egyre forróbb magyarországi kuktából kifelé is mehessen némi gőz - a lacházi gyilkosok vérének hullása megmenthet sok olyan ártatlant, akik később, egy kirobbanó megtorlásban bármiféle bűn nélkül, csakis bőrszínük miatt vesznének el...

Amit másfél éve írtam, még igazabb. Ha így folytatódik: cigánypogrom lesz! Márpedig az borzalmas volna. Egyrészt azért, mert szinte biztosan azok esnének leginkább áldozatul, akik a legkevésbé szolgáltak rá - a gazfickók rendre megússzák az ilyesmit, időben elszelelnek... Másodszor: a most is - főleg a cigányok és a cigányfajvédők hibájából - nagyon feszült viszonyt egy ilyen után generációkba telne rendezni: afféle itteni palesztinokká válnának a cigányok, akiknek a magyarság jelentené a zsidókat. Harmadrészt: egy spontán megtorlás hihetetlenül megerősítené a Gyurcsány-féle gátlástalan rohadékokat, mert rögtön fasizmust üvölthetnének szerte a világban.

Akasztani kell tehát. Aki ilyen mélyre süllyed, mint a lacházi gyilkosok: azokat az államnak kötelessége kiiktatni a társadalomból, méghozzá végleg. Ne legyen esélyük megszökni, kiszabadulni, kegyelmet kapni - a többiek, akik hasonlókra hajlamosak, pedig lássák, hogy a nyakuk a tét... Elég volt: szemet szemért, fogat fogért, jó ez a tanítás ma is nekünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kopizoli.blog.hu/api/trackback/id/tr88799419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása